Aktuális

Teljesen átalakult Mercédesz

Sok kisgyereknek sikerült már örömet szereznünk 33 kívánság akciónkkal, ezúttal a lakásotthonban élő Merci kapott ajándékot olvasónktól. A 16 éves lány sosem hitte el magáról, hogy ő is szép és csinos. Nézd meg te is, milyen látványos átalakuláson ment keresztül egy csapat jótevőnek köszönhetően!

Tizenhat év alatt hat helyen élt már Mercédesz: mindig ott, ahová a gyermekvédelem rendszere épp sodorta. “Teljes átalakulást kérek, köszönöm, hogy kiválasztottak!” – írta girbegurba betűkkel a 33 kívánság akciónak.

Mint sokakra, akik szüleiktől távol nevelkednek, rá is jellemző a kishitűség: nem látja, hogy csinos, hogy szép. Sokat kísérletezik a külsejével – most több profi stáb jelentkezett, hogy megmutassák: igenis, minden rendben van vele, sőt!

Nem mondták, hogy lehetetlen

“A versenyt mi nyertük, és mindent megtettünk azért, hogy Merci lássa, valóban gyönyörű lehet egy jól megválasztott hajszínnel és frizurával, egy szép sminkkel, mely kiemeli az arcát, és csinos ruhákkal, melyek adottságaihoz illenek” – hirdette olvasónk, Szántó Bogi büszkén a közösségi oldalán.

Mikor Merci megérkezett a Nagy Átalakításra, haja legalább nyolc színben pompázott. A vágya lefelé világosodó, ombre barna haj volt, ami ebből az alapanyagból lehetetlen vállalkozásnak tűnt, ám Bogiék megfeleltek a kihívásnak.

“Köszönöm a csapattagoknak, hogy lelkesen, időt, anyagot, pénzt nem kímélve részt vettek a jótékonysági projektben!” – írta olvasónk. És hogy mi lett az eredmény?

Merci átalakulását és örömét te is láthatod, nézd végig a helyszínen készült galériát!

Az átalakításról bővebben ITT olvashattok.

Megnézem
Összes kép (1)


Haj: Zsuzsanna Csorba
Smink: Szántó Bogi (Bogismink)
Ékszerek: Szántó Bogi (Bogiékszer)
Fotó: Fender Csaba
Stylist, ruhák: Szántó Bogi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top