Aktuális

Megkergül az időjárás

A hétvégén heves zivatarokra, ugyanakkor 25 fokos melegre is lehet számítani.

A hétvégén többfelé várható eső, néhol heves zivatar is lehet. Többfelé sok napsütésre lehet számítani, és 25 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

Péntek hajnalban párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. Nyugaton kevesebb, másutt több napsütésre lehet számítani. Eleinte csak nyugaton, majd délutántól délnyugat felől egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. Helyenként heves zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 7- 12 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 19 -24 fok között alakul.

Megkergül az időjárás

Szombatra virradóra foltokban köd képződhet. Napközben főként a nyugati és az északi országrészben fordulhat elő elszórtan zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 6-13 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal általában 20-25 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap északkeleten, keleten általában csak kevés, nyugaton több napsütésre lehet számítani. Egyre inkább az északi és a keleti országrészben várható több helyen eső, zápor, zivatar. A minimum-hőmérséklet 8-15 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 17- 23 fok között alakulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top