Aktuális

Tombolnak a héten a 25 fokok

A héten az éjszakai, hajnali órákban többször ködös, párás lesz a levegő, és időnként esőre is számítani lehet, napközben azonban meleg idő várható. Október 23-án akár 26 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

Hétfőn északon többnyire erősen felhős vagy borult, délen változóan felhős lesz az ég. Délen elszórtan alakul ki eső, zápor, egy-egy zivatar sem kizárt. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 8-14 fok között, északkeleten 8 fok alatt valószínű. A legmagasabb hőmérséklet általában 18-24, északon, északkeleten 15-17 fok között valószínű – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Kedden általában felhős vagy erősen felhős idő várható, délnyugaton, délen azonban több-kevesebb napsütés is. Több helyen fordulhat elő eső, zápor. A leghidegebb órákban 7-13 fok között alakul a hőmérséklet. A maximumok általában 19-24 fok között alakulnak, de északkeleten csak 16-18 fok valószínű.

Szerdán, október 23-án északkeleten erősen felhős, párás, reggel foltokban ködös idő lesz. Másutt változóan felhős lesz az ég, több órára is kisüthet a nap. Északkeleten helyenként még várható eső, zápor. A minimum-hőmérséklet 9-14 fok között alakul, napközben 19-26 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön többnyire felhős lesz az ég, és az Alföldet leszámítva több helyen lehet számítani esőre, záporra. Egy-egy zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 9 -15, a legmagasabb hőmérséklet 18-23 fok között alakul.

Pénteken reggelre több helyen párássá válik a levegő, köd is képződik, az ország nagyobb részén napos idő lesz, eső nem valószínű. A minimum-hőmérséklet 8-13, a nappali csúcshőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton helyenként erősen felhős, párás, másutt kissé felhős, napos lesz az idő. Reggel, délelőtt ködfoltokra, ködszitálásra is számítani lehet. A leghidegebb órákban 7-12 fok várható. Nappal 19-24 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan eső, zápor, néhol egy-egy zivatar is lehet. A minimum-hőmérséklet 7-12 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 15-20 fok között alakulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top