Aktuális

Így vásároljunk be az ünnep miatt

Érdemes a nagybevásárlásokat még az október 23-ai ünnep előtt lebonyolítani.

A bankokat még kedden ejtsük útba, ha pedig elmaradt a nagybevásárlás, akkor szerdán már nehezen pótolhatjuk. Az ünnepnap miatt ugyanis változik a boltok nyitva tartása Magyarországon.

Október 22-én (kedden) a rendes nyitva tartás lesz érvényben, a hipermarketek általában este tízkor zárnak, de némelyik este 11-ig is nyitva tart.

Aki kedd estig nem intézi el a banki ügyeit, annak erre már csak csütörtök reggel lesz lehetősége. Az összes hazai pénzintézet ugyanis zárva tart október 23-án. Az ATM-ek és a netbankok természetesen működnek. Október 23-án (szerda) reggeltől ugyanis életbe lép a munkaszüneti nap, már csak az éjjel-nappalikba ugorhatunk le tejért, kenyérért. Nyitva lesznek a benzinkutak, virág- és ajándékboltok, valamint a vendéglátó-, és szórakozóhelyek. A plázák viszont zárva lesznek, ahogy a kis üzletek is.

Október 24-én (csütörtökön) a bevásárlóközpontok nyitva lesznek (általában 10-től), a hipermarketek pedig általában reggel 6-kor nyitnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top