Aktuális

Novemberben is maradnak a 20 fokok

A héten továbbra is ragyogó őszi napsütésre számíthatunk.

A héten néhol felhős lesz az ég, másutt napsütéses idő várható, de csak helyenként lehet eső. A nappali maximumok a hét elején még többfelé 25, de a hét végén, november első napjaiban is 20 fok körül alakulhatnak.

Hétfőn több órára kisüt a nap, de csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 10-15 fok között alakul, a legmagasabb hőmérséklet általában 20-25 fok között várható.

Kedden délen gyengén felhős, napos idő ígérkezik, északon ezzel szemben több lesz a felhő, és elszórtan kisebb eső, zápor is lehet. A minimum-hőmérséklet 9-14 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 20-25 fok között alakulnak.

Szerdán az Alföldön több órás napsütés valószínű, másutt azonban felhősebb idő várható, északon néhol kisebb eső, zápor is lehet. A leghidegebb órákban 8-14 fok között, napközben az Alföldön 20-25, másutt 14-20 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön nyugaton felhős vagy erősen felhős idő valószínű, helyenként kisebb esővel, záporesővel. Keleten ezzel szemben várhatóan több órára kisüt a nap, és csapadék sem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, a legmagasabb hőmérséklet 12-20 fok között alakul.

Pénteken, november 1-jén változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számíthatunk. Éjszaka és reggel párás lesz a levegő, foltokban köd képződhet. Csapadék nem valószínű. A minimum-hőmérséklet 2-9 fok között valószínű, a nappali maximum várhatóan 13-19 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top