Aktuális

A hónap közepén már havazhat

Kedden akár 10 fokos hőmérséklet-különbség is lehet az országban. Folytatódik a borongós, esős idő.

Kedden egy újabb hidegfront miatt országszerte számítani kell esőre, záporokra. Többfelé szeles időben lesz részünk. Komoly hőmérsékleti kontraszt mutatkozik majd az ország keleti és nyugati fele között: míg az előbbi tájakon akár 20 fokot is mérhetünk, addig nyugaton 10 fok körüli maximumokra van kilátás – írja az Időkép.

Szerdán kezdetben változóan, majd ismét erősen felhős lesz az ég, délután több helyen kialakulhat kisebb eső zápor. Hajnalban 3-9 fokot, délután 10-15 fokot mérhetünk.

Csütörtökre már szárazabb, melegebb levegő érkezik fölénk, így akkor már több napsütésben lesz részünk. A délután folyamán 16 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken nyugodt, őszi időre van kilátás 14-16 fok körüli hőmérséklettel.

A hétvégén erősödik a ködhajlam, egyre párásabb, felhősebb idő alakulhat ki, szitálással, ködszitálással. Vasárnap ismét hidegfront érkezhet.

A Köpönyeg előrejelzései szerint a folytatásban fokozatosan tovább csökkenhet a felhőzet, a hónap közepére novembernek megfelelő hideg alakulhat ki, sőt megérkezhetnek az első hózáporok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top