Aktuális

Időjárás: marad a ködös, hűvös idő

Vasárnapra is figyelmeztetést adott ki az ország egész területére a meteorológiai szolgálat a várható tartós, sűrű köd miatt.

Vasárnap akár egész nap rosszak lehetnek a látási viszonyok, leginkább nyugaton. A középső és keleti országrészben napközben feloszlik a köd. Az előrejelzés szerint a nap folyamán nem várható számottevő csapadék, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A minimum-hőmérséklet többnyire 2-7 fok között, a kevésbé felhős tájakon 0 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5-11 fok között valószínű.

A jövő hét időjárása sem alakul rózsásan:

Hétfőn néhol már tartósabban felszakadozhat a ködfelhőzet, de még mindig alapvetően borult, párás lesz az idő, 3-9 fok várható. Kedden a délutáni óráktól egyre többfelé elered az eső, a maximális hőmérséklet 10 fok körül alakul. Szerdán és csütörtökön borongós, csapadékos időre van kilátás, 10-11 fok körüli csúcshőmérséklettel. A folytatás egyre hidegebb időt tartogat – jelzi előre a Köpönyeg.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top