Aktuális

Adománygyűjtés a megkéselt kislányoknak

Téli ruhákra, játékokra és könyvekre lenne nagy szüksége Szimónának és Jázminnak.

Biztos emlékeztek arra a két héttel ezelőtt történt borzalmas esetre, amikor is egy apa megkéselte a két kislányát, Budapesten, a XVII. kerületében, egy Lajosház utcai lakásban. A 4 éves Szimónát és a 6 éves Jázmint  kórházba vitték, és megműtötték. A borzalmakból fizikailag lassan felépülő kislányok – akik egyelőre még kórházban vannak – hamarosan nevelőszülőkhöz kerülnek, mivel előzetes letartóztatásban lévő apjuk ellen a BRFK eljárást indított.

Megtudtuk, hogy a nevelőszülőkhöz kerülő kisgyerekeknek nincsenek téli ruháik, illetve játékaik. Befogadóik bármilyen adományt (téli ruhákat 110-es és 130-as méretben, plüssállatokat, könyveket, tartós élelmiszereket) köszönettel fogadnak.  

Amennyiben tudtok segíteni, arra kérünk titeket, hogy a felajánlásokat a szerkesztőségünk címére juttassátok el (1037 Budapest, Montevideo u. 9., Nők Lapja Café szerkesztősége, 161-es szoba).

Előre is köszönjük a segítségeteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top