Aktuális

Hidegpárna fojtogatja az országot

Folytatódnak a párás, ködös, hideg napok, és félő, hogy szmogriadó jön. A hétvégén többfelé tartós, sűrű ködre, néhol ónos szitálásra is számítani lehet.

A következő napokban továbbra is a hidegpárna hatása érvényesül, azaz hűvös, ködös lesz az idő, és a szél is alig fog mozdulni. Emiatt a levegő egyre szennyezettebbé válik, az Időkép előrejelzése szerint a következő napokban akár komoly szmoghelyzet is kialakulhat.

Pénteken borongós, helyenként párás, ködös időre van kilátás, a délután folyamán 0 és +6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton és vasárnap az ország nagy részén erősen felhős, párás, főként a reggeli és esti órákban néhol ködös idő lesz. Emellett szitálás, ónos szitálás is előfordulhat. A minimum-hőmérséklet mindkét nap 0 és -4 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig -1 és +3 fok között alakul.  

A jövő hét elején az ország nagy részén továbbra is egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan ködös, hideg téli időnk lesz. Éjszakánként a legtöbb helyen fagyni fog, míg napközben általában kevéssel fagypont fölötti értékek lesznek jellemzők.

Ilyen az adventi hangulat Rómában:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top