Aktuális

Így menekült meg a bébimókus!

A mókusokat nem nehéz kedvelni: nagy, barna gombszemük hívogató, kedves, a gyerekek különösen tudnak visongani, ha sikerül egyet-egyet észrevenni akár a városban, akár erdei kirándulás alkalmával. Nincs min csodálkozni, hogy ha valaki talál egy megfagyni készülő mókusbébit, megpróbálja megmenteni.

Képzeljük csak el, hogy egyszer csak egy ilyen tündéri, pici lényt találunk félig megfagyva – hát mi is megpróbálnánk megmenteni, igaz?

Majdnem megfagyott bébimókus és megmentői

Annyira fiatalka volt még a mókusbébi, hogy a szemeit sem nyitotta még ki, új és gondos gazdája fecskendőből etette. Eddig is több mint megható történet, de nincs vége: a megmentőnek két hihetetlenül cuki kutyája is igazán szép kis barátságba keveredett az apró mókussal, legalábbis a fotók erről árulkodnak. Ide klikkelve tudjátok megnézni az összes képet, érdemes, nagyon szépek, beszédesek. Sok ilyen kedves megmentőt, befogadót a világba! 

  Majdnem megfagyott bébimókus és megmentői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top