Aktuális

Ónos eső és jeges utak az országban

Több helyen az országban ónos eső esett, jegesek az utak. Az Útinform reggel arra kérte az autósokat, egyáltalán ne induljanak útnak. Azóta jobb a helyzet, de vezessetek óvatosan!

Vasárnap is folytatódik az egyhangú, szürke, párás idő, elszórtan szitálással, ónos szitálással, de elsősorban a Dunántúlon helyenként mérsékelt lehet a légmozgás. Hajnalban fagypont alatt, napközben fagypont körül alakul a hőmérséklet- írja az Időkép.
A Tiszántúlon Vásárosnamény, Mátészalka, Nyírbátor, valamint Gyomaendrőd és Sarkad térségében ónos eső esett és jegesek az utak – derül ki az Útinform jelzéséből. Hószállingózás tapasztalható Sátoraljaújhely környékén, páralecsapódásra kell számítani Heves, Hódmezővásárhely és Mohács közelében.
A főutak burkolata országszerte vizes, Sátoraljaújhelynél havas. Az autópályák burkolata sónedves vagy felszáradóban van, az M5-ös autópályán a kiskunfélegyházi szakaszon azonban páralecsapódás miatt kell lassítani.

Hétfőn ugyancsak szürke, borongós, párás időnk lesz, hasonló hőmérsékletekkel, mint a hétvégén; -2 és 0 fok körüli hőmérséklettel kell beérnünk.

112 év után újra havazott Kairóban:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top