Aktuális

A hó még várat magára

A héten marad a borult, párás idő, helyenként lehet köd, havazásra továbbra sem számíthatunk, legfeljebb hószállingózás, ónos szitálás fordulhat elő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult, párás, elsősorban a nyugati megyékben helyenként tartósan ködös időre lehet számítani. Néhol előfordulhat szitálás, ónos szitálás, hószállingózás. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és 0, a legmagasabb -1 és +4 fok között várható.

Kedden és szerdán az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás, főként a reggeli és esti órákban helyenként ködös idő lesz. Szitálás, ónos szitálás előfordulhat. A minimum-hőmérséklet kedden -4 és 0, csütörtökön -5 és 0 fok között, a nappali maximumok várhatóan mindkét nap -1 és +4 fok között alakulnak.

Csütörtökön és pénteken is hasonló lesz az idő, számottevő csapadék továbbra sem várható. A leghidegebb órákban -5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben csütörtökön -1 és +4, pénteken 0 és +6 fok közötti értékekre lehet számítani.

Szombaton és vasárnap is többnyire borult, párás, néhol ködös idő várható, számottevő csapadék nem lesz, de néhol megélénkülhet a szél. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet -4 és 0, a legmagasabb hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. Vasárnap a leghidegebb órákban -5 és 0 fok lehet, napközben -1 és +4 fok között alakul a hőmérséklet.

112 év után újra havazott Kairóban:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top