Aktuális

Pihenés karácsonykor – pihenést karácsonyra!

Élmény karácsonyra? Igen! A legjobb ajándék szinte bárkinek! A tárgyak elkopnak, elhasználódnak. Az együtt átélt élmények soha. Ajándékozzon kikapcsolódást, feltöltődést szeretteinek!

 

Karácsonyi kikapcsolódás Carbona módra

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Milyen sokszor érezzük, hogy a karácsonyi rohanásban elveszik az egymásra fordított figyelem! Ha a legnagyobb hévízi hotelbe, a Carbonába megyünk az ünnepekre, biztosak lehetünk benne, hogy jut majd idő egymásra, és nem kell tartanunk a rohanástól.
Ráadásul itt mindenki kiveheti a részét a szórakozásból is.

 

 

December 23-tól a Carbona Karácsonyi dallamok ajánlata keretében gondoskodik arról, hogy felhőtlen kikapcsolódással és bensőséges hangulatban tölthessék az ünnepeket azok, akik a pihenést választották karácsonyi időtöltésnek. A szálloda minőségi fürdő- és szaunaszolgáltatásai mellett a vendégeket meglepetésajándék is várja, és számos ünnepi program, melynek csúcspontja Szentpéteri Csilla zongoraművész és a Trió koncertje lesz december 25-én. Persze az sem mellékes, hogy a Carbonában még a karácsonyi vacsorát is bűntudat nélkül lehet elfogyasztani!

www.carbona.hu

Elérhetőség

NaturMed Hotel Carbona****superior, Hévíz
Web:
www.carbona.hu
E-mail:
hotel@carbona.hu

 

Ajándékozzon Gyulai élményeket karácsonyra!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A legnagyobb ajándék az együtt töltött idő, a közös kikapcsolódás!

Lepje meg szeretteit Karácsony alkalmából egy élményekkel teli hétvégével a teljes körűen felújított Park Hotelben, Gyulán! Szállodánk a Várfürdő és az újonnan átadott AquaPalota élményfürdővel szemben, festői környezetben várja kedves vendégeit.

 

Összenyitható szobáink családok részére kiváló elhelyezést biztosítanak. Vendégeink kényelmét szolgálja a Négy évszak Lobby & Bar is. Az étteremben svédasztalos kínálatunkból mindenki ízlésének megfelelően válogathat, kezdve a magyaros ízektől, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül a vegetáriánus étrendig, odafigyelve vendégeink speciális igényeire is. Teraszunkról remek panoráma nyílik a szállodát körülvevő volt Almássy kastély parkjára. 


Ajándékutalvány
unk 2 éjszaka 2 fő részére már 29.900 Ft áron.
Az ajándékutalvány tartalma:

–       3 nap / 2 éjszaka szállás 2 fő részére

–       Személyenként 1 db Várfürdő belépő, mely napi kétszeri belépésre jogosít

–       Svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora,

–       Szauna korlátlan használat, minden 18-21 óra között

–       Gyermek játszó sarok,

–       Ingyenes nyitott parkoló,

–       Ingyenes wifi használat

Az ajándékutalvány beváltható 2014. június 15-ig, kivéve ünnepek és kiemelt időszakok.

Időpont egyeztetés, foglalás esetén kérem keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken: Tel:+36 66 463 711  E-mail: info@parkhotelgyula.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top