Aktuális

Szerdán is sokfelé havazhat

Folytatódik a hideg, téli idő, az ország nagy részén napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Szerdán több helyen várható havazás, legkisebb eséllyel északkeleten. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -3 fok között várható. 

Csütörtökön nyugaton és északon többnyire erősen felhős lesz az ég, elsősorban ott várható elszórtan csapadék: hó, havas eső, eső, ónos eső egyaránt lehet. Délkeleten, keleten ugyanakkor hosszabb időre is kisüthet a nap. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -9 fok között alakul, de délnyugaton, délen néhol ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között alakul.

Pénteken, a hónap utolsó napján a nyugati és az északi országrészben várható helyenként vegyes halmazállapotú csapadék; hó, havas eső, eső, ónos eső egyaránt lehet. A délkeleti szél az Északi-középhegység és az Észak-Alföld kivételével megélénkül, több helyen meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -9, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között várható.

Forrás: met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top