Aktuális

Ködben a fél ország

Szerdán is tartós köd várható.

Kilenc megyére és Budapest területére szerdára is figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Tolna és Pest megye, valamint a főváros területén várhatóan a sűrű ködben csak pár száz méteres lehet a látástávolság. A nagyobb valószínűséggel a középső országrészben, az Északi-középhegység térségében és délnyugaton nagyobb területen képződő sűrű köd várhatóan csak a délelőtti órákban oszlik majd fel.

Az előrejelzés szerint a ködfoltok feloszlása után többórás szűrt napsütésre nagyobb eséllyel a déli és keleti területeken lehet számítani. Napközben elsősorban északnyugaton, északon elszórtan, estétől egyre több helyen várható eső, zápor. A Dunántúl északi felén néhol megerősödhet a szél. A minimum-hőmérséklet +1 és +7 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet az északnyugati, északi tájakon +8 és +12, másutt +13 és +18 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top