Aktuális

Esős, szélviharos napok jönnek

Szerdától egyre többfelé számíthatunk esőre, viharos széllökésekre.

Szerdán többnyire erősen felhős lesz az ég, de főként északkeleten, keleten rövid időre a nap is kisüthet. Napközben délnyugaton és középen több helyen, másutt szórványosan várható eső. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül, a Kisalföldön és északkeleten meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Csütörtökön jobbára borult lesz az ég, csak átmeneti felszakadozás valószínű. Szórványosan kisebb eső előfordulhat. Az északi szél több helyen erős, északkeleten és a nyugati határ mentén olykor szinte viharos lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 1 és 6, a legmagasabb nappali csúcshőmérséklet 10 és 15 fok között várható.

Pénteken a szakadozott felhőtakaró mellett néhol akár néhány órát is süthet a nap. Szórványosan záporok előfordulhatnak. Az északi, északkeleti szél élénk, északkeleten erős lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top