Aktuális

Obamával fotózkodott a magyar vízilabdázónő

Nem mindennapi élményben volt része Bolonyai Flórának, a női válogatott kapusának.

A magyar válogatott sportoló amerikai egyetemi csapata meghívást kapott a Fehér Házból, 2013-ban ugyanis a University of Southern California lett az egyetemi bajnok. Így Bolonyai Flóra, a női válogatott kapusa is az elnöki rezidenciára látogathatott.

Forrás: waterpolo.hu
Forrás: waterpolo.hu

Bolonyai Flórának ráadásul úgy sikerült “helyezkednie”, hogy a közös fotózáson éppen Barack Obama mellett állt (a fotón balra). “A Fehér Házban hétfő délután jártunk, más 2013-as bajnokcsapatokkal együtt. A nagyon alapos biztonsági átvizsgálás után körbenézhettünk az épület egyik szárnyában, utána pedig minden csapat elvonult egy előre kijelölt terembe, ahol aztán a képet készítették Obamával. Az elnök nagyon közvetlen és barátságos volt, mindenkivel kezet fogott, és azt mondta a csapatnak, hogy ő is pólózott fél évig, de túl nehéz volt, úgyhogy abbahagyta. (…) Különleges élmény volt!” – számolt be vízilabdázónk a látogatásról a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján.

Egyébként két hete már járt egy magyar fiatal a Fehér Házban: az amerikai elnök akkor Árvai Pétert, a magyar Prezi szoftverfejlesztő cég társalapító-vezérigazgatóját fogadta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top