Aktuális

Akár 20 fokot is zuhanhat hétvégén a hőmérséklet

Szombaton érkezik a markáns hidegfront, vasárnap pedig hózáporok várhatók.

Csütörtökön zavartalan napsütésre, mérsékelt szélre számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 17 fok között valószínű.

Pénteken derült, napos, száraz idő várható. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Napközben 14 és 19 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Szombaton a déli órákig derült, napos idő várható, majd délután észak felől hidegfront érkezik. Emiatt átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor. Az északnyugatira forduló szél a déli óráktól kezdve előbb megerősödik, majd több helyen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul, de délutántól gyorsan csökken majd a hőmérséklet.

Vasárnap gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, délelőtt néhol, délután többfelé valószínű eső, zápor, északon a hegyekben hózápor is lehet. Az északnyugati, nyugati szél erős, többfelé viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top