Aktuális

Több mint 10 fokot zuhan a hőmérséklet

A hétvégi 23-24 fokok után a héten drasztikusan lehűl a levegő: 13 foknál aligha mérhetünk melegebbet. Éjszakánként akár fagypont alá is hűlhet a levegő.

Hétfőn kezdetben elszórtan várható csapadék, majd napközben dél felől az Alföldön egyre nagyobb területen ismét számítani kell záporok, helyenként akár zivatarok kialakulására. A reggeli órákra a Dunántúlon már egyre nagyobb területen fordul északnyugatira a szél. A nap folyamán a keleti, északkeleti tájakon még 20 fok közelébe melegedhet a levegő, majd a csapadék érkeztével ezeken a tájakon is visszaesik a hőmérséklet, a legkellemesebb idő legtovább az északkeleti tájakon tarthat ki, máshol általában 7 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden gyakran megnövekszik még a felhőzet, eső, záporok még mindig kialakulhatnak, de inkább már csak az északi, északkeleti tájainkon. Nyugaton csípős lehet a hajnal, helyenként fagypont közelébe csökkenhet a hőmérséklet, ezzel szemben északkeleten 5 fok feletti minimumokra van kilátás, napközben pedig 8 és 13 fok közé melegedhet a levegő.

Forrás: Időkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top