Aktuális

Visszatérnek a hajnali fagyok

A héten hűvös időre, helyen csak 10 fok körüli maximumokra számíthatunk.

Kedden is többfelé megerősödik a szél, elszórtan záporeső is valószínű, de estére mindenütt csökken a felhőzet. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb 9 és 13 fok között alakul.

Szerdán nagyrészt gyengén felhős idős várható, helyenként előfordulhat zápor. A minimum-hőmérséklet –1 és +4 fok között valószínű. Nappal 12-15 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön kezdetben változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel, majd délután dél felől erősen megnövekszik a felhőzet. Kezdetben néhol lehet zápor, majd délen egyre több helyen várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet –1 és +5, a legmagasabb hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Pénteken északon hosszabb napos időszakok is lehetnek, míg délen többnyire erősen felhős időre van kilátás. Északon néhol, délen többfelé ered el az eső, záporok is előfordulhatnak. A minimum-hőmérséklet 2 és 8 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 12 és 16 fok között alakulnak.

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csak néhol alakulhat ki záporeső. A leghidegebb órákban 1 és 6 fok közé hűl le a levegő hőmérséklete. Nappal 11-15 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és 5, a legmagasabb hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top