Aktuális

Zápor és napsütés váltja egymást a hétvégén

Folytatódik a változékony idő. Sok lesz a napsütés, de többfelé csapadékra is számítani lehet. Vasárnapra némileg enyhül az idő, több helyen várható eső, de néhol így is 20 fok körüli melegre lehet számítani.

Pénteken jellemzően napos idő várható, de északkeleten néhol kialakulhat zápor, egy-egy zivatar. Eleinte mérsékelt marad a légmozgás, majd késő délutántól főként északkeleten megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb 19 és 24 fok között alakul.

Szombaton több helyen megerősödhet a szél. Az ország északi részén többnyire napos idő valószínű. Délen viszont többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és főként ott többfelé várható eső, zápor. A leghidegebb órákban 5 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 14 és 20 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap többnyire mérsékelt marad légmozgás. Délelőtt főként keleten, estefelé nyugaton várható eső, zápor. A minimumhőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 13 és 19 fok között alakulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top