Aktuális

Pályázz: keress pénzt blogolással!

Havi egymillió forint a legnépszerűbb bloggereknek

“Na de a blogolásból nem lehet megélni!” – te is hallottad már ezt a mondatot? Hitted is meg nem is, hogy igaz? Egyrészt nem igaz, mert igenis lehet egy jó blog bevételi forrás, másrészt ha nem is így igaz (vagy nem mindenki esetében), keresni azért igenis lehet vele – ha mást nem, akkor annyit, amennyi a blog költségeit fedezi.

Persze csak akkor, ha jó helyen blogolsz.

A CafeblogVIP program keretén belül most azzal kereshetsz pénzt, amivel a legjobban szeretsz foglalkozni: írással, fotózással, kedvenc témáiddal. A Cafeblognál ugyanis havonta egymillió forintot osztunk szét a legjobb női témájú blogok között.

Ehhez mi a teendőd? Először is jelentkezz a programba ITT, hozd át a blogodat hozzánk. Aztán jön a legjobb rész: írj, írj, írj! Legyen a blogod a havi TOP 20-ban, és innen jár a pénz neked.

Pályázz: keress pénzt blogolással!

De van más is!

A CafeblogVIP blogokra a Sanoma profi salescsapata szervezi a hirdetéseket. A blogra érkező hirdetésekért – a látogatottságtól függően – jutalékot fizetünk, de direkt hirdetés csak a blogger jóváhagyásával kerülhet ki.

Kiemelés, nézettségnövelés: a Cafeblog együttműködik több sanomás online termékkel, így a legjobb blogposztokat kiemeljük a Cafeblog.hu-n, a Nők Lapja Cafén, a Hir24-en és a Startlapon. Így a top 20-ba akkor is lehetőséged van bekerülni, ha jelenleg nem kiemelkedő a látogatottságod, de egyébként minőségi posztok születnek.

További előnyök:

  • profi háttérország, workshopokkal, help-deskkel
  • függetlenség megtartása, a blog továbbra is a tied, nem szólunk bele semmibe

    Csak olyan blogok jelentkezését várjuk, amelyek már legalább három hónapja működnek (azaz 2014. január 15. előtti az első poszt) és/vagy legalább 25 blogposztot publikáltak.
    A kiválasztott blogoknak informatikai segítséget nyújtunk a költözéshez.

    A jelentkezés határideje 2014. május 15. Ezután a jelentkezést lezárjuk, új blogokat már nem fogadunk. A CafeblogVIP programba felvett blogok gazdáival fél évre szóló szerződést írunk alá. Érdemes mielőbb dönteni, hogy a végső határidő körül várható torlódást – esetleges kimaradást – elkerüld!

    Az ország legjobb női blogmagazinját építjük fel, ne maradj ki Te sem!
    Jelentkezz most!
    Ha kérdésed van: vip@cafeblog.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top