Aktuális

Esernyő nélkül sehova! Visszatérnek a zivatarok

A hét második felében ismét többfelé kell számítani esőre, a hőmérséklet azonban 25 fokig is emelkedhet.

Szerdán már sok lesz felettünk a felhő és délutántól nyugaton, északnyugaton záporok, helyenként zivatarok is kialakulhatnak. Többfelé élénk, erős lesz a délies szél, mely késő délutántól északnyugat felől északnyugatira fordul, a csúcshőmérséklet 20-24 fok körül alakul.

Csütörtökön kezdetben többfelé, napközben inkább keleten, északkelet és északon fordulhat elő eső, zápor, a Tiszántúlon és északkeleten egy-egy zivatar. Az enyhe hajnal hajnalt követően napközben 20 fok köré melegszik a levegő.

Pénteken naposabb, szárazabb időre van kilátás. A legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás. Enyhe lesz a hajnal, napközben pedig 21-25 fokot mérhetünk.

Szombaton a napos időszakokat időnként felhők zavarhatják meg, helyenként egy-egy zápor is kialakulhat. Többfelé szeles időben lesz részünk, de 25 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Vasárnap este azonban egy hidegfront érkezhet.

Forrás: Időkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top