Aktuális

A héten már tombolnak a 30 fokok

Fokozatosan melegszik az idő, néhol már 31 fok is lehet.

Hétfőn a csúcshőmérséklet már elérheti a 20-24 fokot. A napsütés mellett az északi tájakon még futó záporok kialakulhatnak

Kedden többnyire derült idő várható, a középső országrészben alakulhat ki egy-egy futó zápor. Az enyhe hajnalt követően 23-27 fokot is mérhetünk.

Szerdán és csütörtökön napos, nyugalmasabb idő ígérkezik, a záporok, zivatarok szinte sehol sem várható. Főként az északnyugati tájakon olykor élénk, erős lehet a déli, délkeleti szél. Szerdán a leghidegebb órákban 7-13 fok lehet, nappal 25-28 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön a minimumhőmérséklet 9-15, a maximumhőmérséklet 26-29 fok között alakul.

Pénteken is nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható, de nyugaton és északon elvétve kialakulhat záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb 26-30 fok között várható.

Szombaton sok napsütésre lehet számítani, de néhol megélénkülhet a szél, és helyenként zápor, zivatar is előfordulhat. A leghidegebb órákban 13-18 fok valószínű, nappal 27-31 fokig emelkedik a hőmérséklet.

A sok napsütés mellett elszórtan vasárnap is lehet zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 13-18 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 26-31 fok között alakulnak.

Forrás: Időkép / met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top