Aktuális

Csóró család vállalkozni kezd

Biztosan emlékeztek Kingára, a pénzügyi tervezőre, aki saját bőrén is letesztelte, hogyan jön ki 3 fő napi 1500 forintból. Most egy új, még nagyobb szabású tesztbe fogott: vállalkozást indít a semmiből!

Nagy levegő, és ugrás, de nem egy medence vízébe, amit gyerekkoromban annyiszor megtettem, hanem egy újabb tesztbe, egy újabb kihívásba. Ezúttal Csóró család pluszbevételre szeretne szert tenni. Sok kritikát kaptam az előző teszt alatt, ami félig-meddig jogos is, hogy ne azt mutassam meg, hogyan kell spórolni, hanem azt, hogyan lehet a bevételeket növelni.
A cél ezúttal a jövedelem megduplázása:

azaz 20 hónap múlva a családi kasszába már ne 86 423 forint folyjon be fizetésből, hanem legyen mellette ugyanennyi pluszbevétel más forrásból is. A cél nem az lenne, hogy egy olyan állást találni, ahol kétszer annyi fizetés adnak, hanem egy vállalkozás felépítése.

Honnan és miből? Nulláról és 20 000 forintból, ez az a pluszpénz, amit a nagy látogatottságért cserébe kaptam a Csóró család túlélő tesztjében. Mivel pénz kevés van, így igazából az ingyenes és a nagyon olcsó módszerek jöhetnek szóba. Egy biztos, semmilyen pénzügyi témából eredő bevétel nem lehet, hanem valami teljesen másnak kell lennie.

Hogyan tervezi? Tudd meg a Családi túlélőteszt blogról!

Emeljük a tétet: Csóró család vállalkozni kezd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top