nlc.hu
Aktuális
Hűsítő vásárlás

Hűsítő vásárlás

A forró nyári időben nehezebben szánjuk rá magunkat, hogy kimozduljunk a hűs szobából vagy kimásszunk a medencéből, még akkor is, ha épp szükségünk lenne valamire. Ilyenkor jön jól az online vásárlási lehetőség!

               Ragyogjon természetesen a L’Erbolario természet adta kozmetikumaival!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A L’Erbolario, Olaszország piacvezető cége a természetes kozmetikumok terén. Filozófiájának mindig is szerves része volt a hagyományos fitoterápia és a modern kozmetológia ötvözése.
Nekünk minden problémára van receptünk!
Választékunkból a teljes testápolást lefedő kozmetikumok közül válogathat, mindezt bőrtípusának és a kedvelt illatvilágnak megfelelően.
Fedezze fel Ön is a L’Erbolario nyújtotta csodálatos szépség titkait!

 

                                Látogasson el Magyarország legkorszerűbb webpatikájába!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A szegedi Kígyó Gyógyszertár webpatikája azzal a céllal jött létre, hogy lehetővé tegye vásárlóinak a patikában kapható nem vényköteles gyógyszerek, termékek, kozmetikumok világhálón történő kényelmes, megbízható és gyors megvásárlását.
Webpatikánkban közel 4000 termék közül válogathat, akciós termékeinket 10-50% kedvezménnyel kínáljuk, 5000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítást most ingyen vállaljuk Magyarország területén!
Térjen be hozzánk!
http://kigyopatika.hu/

 

                                               Nyár, napsütés, strand – Origami Bikini

Hűsítő vásárlás
További fotókért kattints a képre!

Ha szeretnéd, hogy idén minden szempár Rád tapadjon a strandon vagy a tengerparton, válogass az Origami Bikini új 2014-es kollekciójából.
A legdögösebb minták, tökéletesen kivitelezett, minőségi fürdőruhák – Origami Bikini
Legyen az a medence partja, a tengerpart vagy a Balaton, fürdőruháinkban ez a nyár színesebb lesz, mint bármikor máskor.
Nem találsz magadra bikinit, nem vagy konfekcióméret? Nálunk ez sem gond. Variáld kedvedre bikinid méretét és fazonját! Mindössze 1.000 Ft-ért összecseréljük a bikini felsőd és alsód méretét és fazonját színen és mintán belül!

Web: www.origamibikiniwebshop.hu/index.php

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/origamibikiniwebshop?ref=ts&fref=ts

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top