Aktuális

CoachSurfing a világ körül – zseniális fotósorozat

Ha valaki szeret utazni, de unja az ezerrel majmolt, végletekig klisézett turistalátványosságokat, vagy egyszerűen csak nincs pénze all-inclusive szállodába zárt mesterséges élményekre, szeretne úgy megismerni idegen országokat, ahogyan azok ténylegesen lüktetnek, lélegzenek, van benne egészséges kalandvágy, kellően extrovertált, akkor az utazás legjobb, legpénztárca-barátabb módja az, hogy CoachSurferré válik.

A CouchSurfing a szociális hálózatok egyik legtutibb felhasználása. Egy olyan online közösség, ahová ha regisztrálunk, akkor gyakorlatilag a világ bármelyik szegletében találhatunk embert, akinél megszállhatunk. Természetesen ingyen és bérmentve. A szívességet azért illik viszonozni,  így  a szállásért cserébe elég ha viszel valami apróságot az országodból, az előző országból, ahonnan odautaztál, sztorikat mellé, vagy esetleg főzöl neki. Persze hosztolni – szállást adni is lehet. Egyfajta adok-kapok. A befogadó és az utazó részéről is érdekes dolog más kultúrákat testközelből megismerni.

Gabriele Galimberti is kanapészörfös, aki száznál több alkalommal vendégeskedett már, közben fotókon örökítette meg szállásadóit.  Így dokumentálva  azokat a különleges barátságokat, amik elmostak minden földrajzi és kulturális határt, olyan utópisztikus világot előrevetítve, ahol az áruk szabadon és nagylelkű módon cserélnek gazdát.

CoachSurfing a világ körül - zseniális fotósorozat
CoachSurfing a világ körül - zseniális fotósorozat
CoachSurfing a világ körül - zseniális fotósorozat
Nézd meg a fotósorozat összes darabját a FotóZol blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top