nlc.hu
Aktuális
Kiderült, mi történt a holland túrázóval a Bakonyban

Kiderült, mi történt a holland túrázóval a Bakonyban

A jó hír az, hogy nem is volt igazi hír tegnap Robin, a magyarul is beszélő holland túrázó eltűnése. A keresést indító szülők megnyugodhatnak, a fiuk el sem veszett, csak energiatakarékos üzemmódba állította a telefonját.

Szombaton írta meg a 4bakancs.hu, hogy a hét elején nyoma veszett egy holland turistának, aki a Kéktúra útvonalát járja végig: “Utoljára június 15-én jelentkezett a holland Robert Hémán Bakonybélből, és kedden még valaki beszélt vele Gánton. A 33 éves, 183 cm magas, tört magyarsággal beszélő fiú egyedül indult Bakonybélből Zirc irányába, és a tervei szerint napi 30-40 kilométeres utat tett meg.”

A szülők azt kérték, hogy aki látta Robint, az jelentkezzen náluk. A férfi azóta előkerült. “Egy hét után felhívta a szüleit, mit sem tudva arról, hogy mindenhol keresik, sőt a rendőrségen is országos keresést adtak ki. Telefonja repülőgép üzemmódban volt, hogy minél kevesebb energiát fogyasszon, ezért nem volt elérhető, és ezért nem vette észre ő sem, hogy hívják, illetve SMS-eket küldenek” – szólt a jó hír.

Megvan a Bakonyban elveszett holland turista

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top