Aktuális

Így sírt két apuka, amikor először a kezükben tartották a gyermeküket

"Ugye ti is kiteszitek ezt az oldalra?" – kérdezte reggel egy ismerősöm, amikor megmutattam neki a Daily Mailen talált képsorozatot, melyen két apuka könnyek között köszönti újszülött gyermekét.

Sokan hiszik, hogy már fogantatásunk előtt megválasztjuk a családunkat. A kis Milo pedig BJ Barone-t és Frankie Nelsont választotta édesapáknak. A legényke születését Lindsay Foster kanadai fotós örökítette meg. Milót béranya hozta a világra, aki úgy fogalmazott, hogy nagyon boldog, és örömmel tölti el, hogy ilyen csodálatos ajándékot adhatott a két férfinak.

“Szerencsések vagyunk, hogy egy egészséges, gyönyörű kisfiúnk született. Milo érkezése a tiszta szeretet és az elfogadás pillanata volt. A fiunk úgy fog felnőni, hogy tudni fogja, a család sokféle lehet, de a legfontosabb, hogy elfogadjuk egymást, azokat is, akik intoleránsak másokkal. Arra fogjuk tanítani, hogy a szeretet nem függhet bőrszíntől, szexuális irányultságtól, nemi hovatartozástól… A szeretet feltétel nélküli!” – nyilatkozta Nelson.

Így sírt két apuka, amikor először a kezükben tartották a gyermeküket
Így sírt két apuka, amikor először a kezükben tartották a gyermeküket
Az apukák hisznek abban, hogy a baba és a szülők közti kötődést erősíti, ha születése után rögtön a mellkasukra teszik a picit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top