Aktuális

Magyar nőket prostitúcióra kényszerítő társaságot ítéltek el Angliában

A lányoknak naponta akár 20 ügyfelet is fogadniuk kellett.

Hosszú börtönbüntetésre ítélte az eljáró londoni bíróság egy bűnszervezet tagjait – köztük magyar állampolgárokat –, akik prostitúcióra kényszerítettek állásígéretekkel Angliába csalt magyar nőket. A dél-londoni Croydon kerület koronabírósága Vishal Chaudharyre, a társaság 35 éves vezetőjére 12 év, Á. Krisztiánra 10 év, K. Attilára 6 év, Kunal Chaudharyre 5 év, Á. Szilviára 3 év szabadságvesztést rótt ki.

A vád szerint a társaság száznál több – legalább 120 – fiatal nőt csalt Magyarországról Angliába, rendszerint takarítói vagy gyermekfelvigyázói állásígéretekkel. Többségüket azonban prostitúcióra kényszerítették és sokat közülük megerőszakoltak.

A szervezet – amely 6 éven át tevékenykedett – több százezer font bevételre tett szert. A csoport legalább 40 bordélyt tartott fenn Londonban, és egyes esetekben a prostitúcióra kényszerített magyar nőknek naponta akár 20 férfit is fogadniuk kellett. A banda az általa fenntartott bordélyokat online hirdetési portálokon reklámozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top