Aktuális

Friss: bronzérmes lett az Eb-n a női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott a harmadik helyen végzett a budapesti Európa-bajnokságon, miután a szombati bronzmérkőzésen 10-9-re legyőzte az olasz csapatot.

Nem kezdett jól a magyar csapat (0-2), de fokozatosan feljavult a játéka és két negyed után két góllal vezetett. A harmadik felvonásban ugyanakkor nem tudott a kapuba találni a házigazda, az olaszok pedig ezt kihasználva egyenlítettek. A hazai gólcsendet Kisteleki Dóra törte meg a zárónegyedben, majd Szűcs Gabriella találatával ismét két góllal vezetett a magyar csapat. Ezt követően a vendégek kétszer is felzárkóztak, de egyenlíteni már nem tudtak. Merész András együttese így a 2012-es eindhoveni kontinensviadalon, illetve a tavalyi barcelonai világbajnokságon szerzett bronzérme után ismét a dobogóra léphet fel egy nagy tornán.

Mi gyorsan meg is ragadnánk az alkalmat, és ezúton is szeretnénk gratulálni a csapatnak. Vasárnap 20.15-kor a férfi vízilabda-válogatottért izgulhatunk, akik Szerbiával játsszák a mindent eldöntő meccset. Hajrá, fiúk!

Friss: bronzérmes lett az EB-n a női vízilabda-válogatott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top