Aktuális

Akiket megvert a párjuk, de túl tudtak lépni rajta

Nagyon sokan esnek családon belüli erőszak áldozatául, ami nemcsak fizikailag, de lelkileg is mély nyomot hagy bennük. Két olyan nő szívszorító történetét osztjuk meg veletek, akik mindezek után képesek voltak felállni, és azért küzdenek, hogy visszaszorítsák az ilyesfajta szörnyű bűntettek számát.

Egy fiatal nő fotója rázta meg a világot, akinek arca véraláfutásokkal van teli – elmondása szerint akárcsak a teste –, melyet volt párja okozott. Halász Dóra a fényképet a népszerű közösségi oldalon, Facebookon osztotta meg magáról azzal a céllal, hogy senki ne essen exe újabb áldozatául.

Akiket megvert a párjuk, de túl tudtak lépni rajtuk

A lány ezzel a néhány sorral kísérte a képet, mely pár nap alatt több tízezer megosztást kapott:

“Nem sokan ismertek, de arra gondoltam, ezt mindenképpen meg szeretném osztani veletek, mert akárkivel előfordulhat. Három hete szakítottam a barátommal, és a napokban felkeresett, illetve beszélgettünk békülni szeretett volna. Eljött hozzám egy kerti sütögetésre, ahova barátokat is hívtam, nem volt semmi gond, örültünk egymásnak, viszont mikor bementünk a házba hogy aludjunk, én megtagadtam tőle az együttlétet, erre szétverte a szobám, majd engem. Senki sem számított erre, még én sem fogtam fel teljesen, hogy megtörtént. Azonban ha tükörbe nézek kénytelen vagyok visszaemlékezni néhány pillanatra, ami az éjszakából megmaradt. Ahogyan az ágyról lerángatott, megfojtogatott, majd belevert az arcomba. Szerencsére ott voltak a barátaim hogy segítsenek. Arra kérlek titeket, azzal, hogy ezt elolvassátok és esetleg megosszátok, segítsetek nekem és a leendő barátnőnek hogy ne váljon áldozattá… Ugyanis sokan ismerhetitek a kedves volt barátom.”

Az elkövetőt augusztus 5-én elfogták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top