Aktuális

Megerőszakoltak egy lányt egy fonyódligeti gólyatáborban

Az ELTE hétfőn ad tájékoztatást a történtekről.

Megerőszakoltak egy lányt péntek éjszaka egy fonyódligeti gólyatáborban – írta a Somogyi Hírlap online kiadása. A történtekről egy olvasó számolt be a megyei lapnak, a rendőrség megerősítette az értesülést.

Mint Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, nyomozást indítottak szexuális erőszak gyanúja miatt egy Fonyódligeten történt bűncselekményt követően. A szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölte, mely intézmény gólyatáborában történt az erőszak, illetve sem az áldozatról, sem pedig az elkövetőről nem adott információt.

A Somogyi Hírlap úgy tudja, a hétvégén két fővárosi felsőoktatási intézmény is Fonyódligeten tartotta gólyatáborát.

Az ELTE hétfőn ad hivatalos tájékoztatást a tanítóképző kar fonyódligeti gólyatáborában történtekkel kapcsolatban, miután konzultált a rendőrséggel. Ezt az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Hallgatói Önkormányzata vasárnap este közölte az MTI-vel. A tanítóképző kar augusztus 29. és szeptember 1. között tartja elsőéves hallgatóinak szervezett táborát Fonyódligeten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top