Aktuális

Keress pénzt blogolással!

Legyél te a legjobb, és vigyél haza százezreket havonta!

A fenti mondat elsőre hihetetlennek tűnhet, pedig igaz: a Cafeblog VIP programjában havi 900 000 forintot osztunk szét a 20 legjobb blog között. Sőt, most még havi 100 000 forintot is hazavihet pluszban a legjobb blog írója. Jól hangzik? Naná, hogy jól. És még ráadásul pofonegyszerű is bekerülni a programba.

“A Cafeblog minden, ami Nő”

Miért pont a Cafeblog? Nemcsak a pénz miatt, hanem azért is, mert a legjobb női bloggerek közé tartozhatsz az ország vezető női portálján. A Cafeblog több mint egy sima, mezei blogszolgáltató, itt élő kapcsolat van a bloggerek között, támogatást, segítő kezet nyújtanak egymásnak, közösséget formálnak a mindennapokban.

“Van közös bennünk, bloggerekben, de mégis, teljesen mások vagyunk mindannyian.”

Itt nem egymástól elkülönült blogokat futtat mindenki a saját hasznára, a versenyhelyzet ellenére is ott állnak egymás mellett az ide író emberek, segítve a másikat blogügyekben és magánügyekben egyaránt. Barátságok szövődnek, kapcsolatok épülnek az interneten keresztül, igazi sorsok változnak meg, karrierálmok teljesülnek be. Ez egy olyan közösség, ahol akkor is számíthatsz a többiekre, ha egy pályázaton indulsz, vagy éppen egy szuper süti kéne egy bulira, de akár abban is, hogy miben menj egy esti rendezvényre.

Havi 900 000 és még 100 000

A Cafeblog VIP programjában a legjobb blogok gazdáinak nem marad üres a zsebe, nemcsak erkölcsileg ismerjük el a jó teljesítményt és tehetséget, hanem pénzben is. Minden hónapban 900 000 ezer forintot osztunk szét a program 20 leglátogatottabb blogja között. Ráadásul a blogbejegyzéseiddel plusz havi 100 000 forintot is kereshetsz, ha sokszor bekerülsz a napi legjobb posztok közé. Nem is rossz fizetés ez blogolásért, igaz?

Keress pénzt blogolással!

Hogyan leszel a TOP20-ban? Segítünk!

Nem hagyjuk magukra a bloggereinket céljaik elérésében, mindenkinek segítünk abban, hogy a látogatószáma az egekbe emelkedjen. A VIP programhoz csatlakozókat kiemelten kezeljük, így a Nők Lapja Café, a hamarosan debütáló NLCafé plusz, Startlap, Hír24 és Cafeblog címlapján is lehetőségük lesz megjelenni egy-egy remekbe szabott posztjukkal. Mindezen túl pedig még a Cafeblog és a Nők Lapja Café több mint 260 ezres rajongótáborral bíró Facebook-oldalára is kikerülhetnek a posztjaid. Akik már benne vannak, tanúsíthatják, milyen csillagászati számokat produkálnak ezzel a támogatással a blogjukon, a jó látogatottság pedig segít, hogy a havi TOP20-ba kerüljön egy blog.

Segítünk a jó minőségű tartalom-előállításában is, egyedülálló módon nálunk VIP tagként részt vehetsz ingyenes workshopokon, ahol szakemberektől kapsz választ a marketingtől a képszerkesztésen át az írásig mindenféle kérdésekre, ami a blogolással kapcsolatos. Itt könnyen megismerkedhetsz a többi bloggerrel is, hogy még elevenebb legyen a kapcsolat köztetek.

Mit jelent a Cafeblog a bloggereknek?

Mindennél többet mond el, ha a saját élményüket írják le a programmal kapcsolatban a bloggerek, ezért megkértük őket, hogy pár mondatban összegezzék, mit adott nekik a Cafeblog:

Mit adott nekem a Cafeblog?‬ Milliomos lettem!

Egyelőre még csak a blogomra látogatók számában, aztán ahogy a VIP programnak köszönhetően többször a 20 legnézettebb blog közé kerültem, lassanként anyagilag is megcéloztam ezt az irányt.

A lehetséges pénzösszeg motiváló, de nemcsak ezért érdemes a Cafeblognál blogolni, hanem azért, mert rengeteget lehet fejlődni. Tanulunk a workshopokon és egymástól is.

Úgy tudom az olvasóim igényeit egyre jobban kielégíteni, hogy közben megmaradok annak, aki vagyok. Az olvasók és a visszajelzések száma egyre nő, ez rengeteg pozitív energiát ad. Közben egyre több tennivalót is, arra sarkall, hogy szinte naponta írjak, foglalkozzam a bloggal és az olvasókkal.

Vigyázat, függőséget okoz! 🙂

Morvai Linda, Konyhalál

Keress pénzt blogolással!

Mert a Cafeblog minden, ami Nő

Minden, ami finom és édes, vicces és szomorú, elgondolkodtató és búfelejtő, ami csinos és extrém, ami lélekemelő és ami boldoggá tesz. A Cafeblog mi vagyunk, nők, csajok, lányok, és persze pasik is. A Cafeblogon írunk egymásnak és írunk mindenkinek, mindenről, ami a szívünket nyomja, ami szívügyünk, ami a szívünket megmelengeti.

Van közös bennünk, bloggerekben, de mégis, teljesen mások vagyunk mindannyian. Most, hogy cafeblogos a Girl power! blog, olyan csapatban dolgozhatok, amelyben minden nap tanulok valami újat más bloggerektől, de én is megoszthatok bármit kicsi, de egyre bővülő csapatunk virtuális csoportjában – legyen szó posztokról, kommentelőkről, közösségi médiáról, fotószerkesztésről, vagy akár magánéletről.

A legjobban azt szeretem, hogy azzal foglalkozhatok a blogon, ami a legfontosabb ügy számomra – akkor és úgy, ahogyan én akarom, ráadásul ezért még pénzt is kapok.

Ennél tökéletesebb platform nincs is, éljenek a csajok, Girl Power!

Girl Power! blog

Hivatásos kurtizánból hivatásos íróvá váltam

Amikor két évvel ezelőtt belekezdtem a blogolásba, akkor még nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle.

Már az első VIP programba is jelentkeztem, akkoriban döntöttem el, hogy szeretnék vidékre költözni a nagyanyám házába, és az írásból élni. Fél évvel később ez a programnak köszönhetően meg is valósult.

Azóta egyre több feladatot jelent számomra a Cafeblog, már a Facebook-oldal szerkesztésébe is belekóstolhattam. Ami mégis a legtöbbet jelentett számomra, hogy a VIP programnak köszönhetően “hivatásos kurtizánból” “hivatásos író” lehettem.

Köszönöm!

Rona – Sorskerék

Kattints és jelentkezz: cafeblog.hu/vip

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top