Aktuális

Külföldre költözött kislányával a családirtás túlélője

A magyarbánhegyesi vérfürdő túlélője Németországban gyógyul, 5 éves kislánya pedig már tanulja a német nyelvet.

Május 15-én aa 27 éves Macsó Adrienn volt párja, T. Lajos vérfürdőt rendezett. A nála lévő pisztollyal meglőtte a fiatal nőt, annak új párját, J. Csabát, a volt anyósát, M.-né G. Irént és az ő élettársát, R. Józsefet.

A fiatalasszony lelkében örökre hordozza majd a borzalmas mészárlás okozta sérüléseket, teste azonban, köszönhetően német belgyógyászoknak, meggyógyulhat. Adrienn holnap délelőtt egy komplikált, egyáltalán nem veszélytelen műtéten fog átesni, amely során visszaültetik a vastagbelét – írja a Blikk.

Nemrégiben lezajlott a gyermekelhelyezési per is, ám ő nem ment el, mivel ott volt a gyilkossá vált exe, vele pedig semmiképpen nem akart találkozni. “A gyermeket nekem ítélték, már be is írattam egy itteni óvodába, ahol ügyesen tanulja a német nyelvet. Pszichológus már nem foglalkozik vele, most felejteni akarunk, s mindent újra kezdeni” – mondta a kis Napsugár édesanyja, aki elárulta: kislányának nemrégiben volt a születésnapja, amelyre előzetes letartóztatásban lévő apja egyetlen sor üdvözletet sem küldött neki. T. Lajos  X-Faktorban és a Rising Starban szerepelt Arnold fia sem köszöntötte féltestvérét, Napsugárt a születésnapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top