Aktuális

Őrizetbe vették az egri szatírt

Több nőre is rátámadt a 18 éves fiú.

Egy 19 éves egri nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2014. november 10-én 18 óra 30 perckor Eger egyik utcájában a gyalogosan közlekedő sértettet a hajánál fogva hátrarántotta, majd szexuális együttlétre szólította fel. A sértett segítségért kiáltott, így támadója elmenekült a helyszínről – számolt be róla a police.hu.

Az Egri Rendőrkapitányság a bejelentést követően azonnal megkezdte az elkövető azonosítását, majd november 11-én előállítottak egy 18 éves fiút a kapitányságra.

R. M. kihallgatáskor felmerült a gyanú, hogy ugyanezen sértett sérelmére már 2014. szeptember 21-én is követett el hasonló jellegű bűncselekményt. Szintén felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy 2014. november 5-én egy másik nő haját is meghúzta egy társasházi lépcsőházban, majd annak védekezésére reagálva, hasba is ütötte. Továbbá 2014. november 6-án egy társasházi liftben elővette a nemi szervét, majd a vele utazó nőnek a két kezét megfogta, és a fülke falához szorította, azonban időközben kinyílt a liftajtó, így a nő el tudott menekülni.

Az egri fiatal ellen – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – szexuális erőszak bűntett, kétrendbeli szeméremsértés vétség, valamint garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top