Aktuális

Küldj levelet jövőbeni önmagadnak!

Vajon mit üzennél jövőbeni énednek? Vagy mit mesélnél magadnak? Mi lenne a fontos? És mennyire mersz már most szembesülni a távoli jövőddel?

Találtam egy nagyon érdekes honlapot. Az oldal lényege, hogy az általad írt levelet kiküldi az általad megadott időpontban az e-mail címedre. A választható időpont pedig 2064-ig bezárólag tetszőleges.

Küldj levelet jövőbeni önmagadnak

De miért is jó mindez?

Ha olyan időszakot élsz, ami nehéz, ha sok a problémád vagy valamilyen veszteség ért, akkor kiírhatod magadból a fájdalmat, esetleg azokat a következtetéseket, amikre rávilágított a jelen helyzeted. Ha mondjuk öt év múlva megkapod ezt a levelet, jó lesz látni, hogy elmúlt az, amiről úgy gondoltad, soha nem hevered ki. Sőt, talán megmosolyogtat majd, ha egyáltlán emlékszel majd arra, mi is történt veled pár éve.

Ha pedig boldog vagy, jól érzed magad a bőrödben, és úgy látod, minden a helyén van az életedben, akkor x év múlva is jó érzéssel fog eltölteni, erőt tudsz meríteni abból is, ha csak visszagondolsz erre a szép időszakra.

Petra blogján megtudhatod, melyik is ez a honlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top