Aktuális

Gyerekeket molesztált egy volt rendőr

A felügyeletére bízott két kiskorú gyerek szexuális molesztálása miatt emeltek vádat egy volt hévízi rendőr ellen.

A Zala Megyei Főügyészség szóvivőjének tájékoztatása szerint a negyvenkét éves vádlott egy Hévízhez közeli településen lakott. Válófélben volt feleségétől, amikor 2011 őszén bizalmi viszonyt alakított ki a tőle külön élő fia barátjával és az ő szüleivel.

A két gyerek a szülők engedélyével egyszer a férfinél aludt, ő pedig éjszaka szexuálisan molesztálta a tizenkét éves fiút. A gyerek tiltakozott, próbált elmenekülni a házból, de miután nem sikerült, félelmében az ágy alatt töltötte az éjszakát.

A következő év tavaszán a vádlott barátnője tizenegy éves lányával próbált erőszakoskodni, aki többször is a férfi házában aludt, amikor a fia is nála volt. A kislány az ablakon kimászva éjszaka hazaszökött édesanyjához.

A május óta előzetes letartóztatásban lévő egykori rendőr tagadta az ellene felhozott vádakat, de az ügyészség a vallomások és a bizonyítékok alapján a felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettével és kísérletével vádolta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top