Aktuális

Karácsonyi ajándéktippek

Ugye te is a legjobbat szeretnéd szeretteidnek? Ugye te is mosolyt szeretnél látni az arcukon, amikor kibontják a tőled kapott ajándékokat?

                     Ha ezt most kihagyod, szilveszterig bánkódsz majd miatta!

Felejtsd el a kacatokat, ajándékozz inkább téli nyaralást! Miért szórnád el a pénzed haszontalan holmikra, a negyedik pár kesztyűre, a két hét után már unalmas elektronikai kütyükre, olyan dolgokra, melyek januárra valamelyik szekrény vagy fiók mélyén végzik?! Ajándékozz szeretteidnek vagy éppen magadnak élményt, pihenést és egészséget!

Tudod, közeleg az adventi időszak, a karácsonyi ajándékok beszerzésének ideje.
Ha adni és kapni is unod már a megszokott, sablonos ajándékokat, ha úgy érzed, hogy a családod valami igazán különlegeset érdemel, a legjobb döntés, ha egy izgalmas, mégis pihentető, a téli felfrissülést szolgáló pihenés lehetőségével ajándékozod meg őket. A Corvin Hotel Gyula néhány napig nem mindennapi ajánlattal igyekszik megkönnyíteni számodra a meglepetés beszerzését, most egy csizma, parfüm vagy éppen kozmetikai kezelés árán, csupán 25 900 Ft-ért rendelheted meg a 2 fő részére, 2 éjszakára szóló gyulai pihenést, félpanziós ellátással, melyhez akár a februárban lejáró SZÉP kártyádon levő összeget is felhasználhatod. Ha sál, sapka és teflonserpenyő helyett inkább ezt választod, kattints ide!

Corvin Hotel Gyula*** & Wellness Apartmanok
5700 Gyula, Jókai u. 9–11.
Tel:  +36 66 362 044

                                         Katicamatrica.hu – Karácsony a falakon

Meguntad az üres falakat a lakásban, vagy idén valami különleges ajándékot szeretnél a barátoknak, családtagoknak?
Legyen az egy különleges foszforeszkáló matrica, laptopmatrica vagy ablakdekor, nálunk változatos mintákat találsz. És ha azt gondolnád, hogy a matrica kétdimenziós művészet, hát tévedtél, 3D matricáink között pillangók, madarak, virágok várják, hogy felkerülhessenek a nappalid vagy bármely más helyiség falára.

Üzenj a párodnak reggel vagy írd a karácsonyi teendők listáját krétával írható matricáinkra, és ha már karácsony, készülj az ünnepekre és csempészd be Rudolfot, a rénszarvast is a lakásba… legalább matrica formájában.
Miután magadnak bevásároltál, lepd meg szeretteidet is, kerüljön a fa alá idén egy jópofa motiváló idézet, vagy akár egy Big Ben óra falmatrica formájában. Ha pedig nem vagy biztos a döntésben, vásárolj ajándékutalványt, hogy kedvükre válogathassanak kínálatunkból.
www.katicamatrica.hu

                             DEJA VU világ – Természetesen, igényesen, tudatosan

Karácsonykor is a természetesség híve vagy? Szeretnél egyedi, kézműves, valóban natúr ajándékot a családnak? Látogasd meg a DEJA VU világ-ot!

Ápoló növényi vajaink, krémeink, parfümolajaink segítségével egy kis kényeztető ápolást csempészhetsz a fa alá szeretteidnek.
Szappanjainkat különös gondossággal, kézzel készítjük, előállításukhoz kizárólag természetes alapanyagokat használunk.

Varázsolj ünnepi hangulatot a lakásba illóolajainkkal és kóstold meg Füvecske teáinkat, aromák és színezékek nélkül!
Találsz még nálunk természetes növényi hajfestéket, környezetbarát tisztítószereket és egyéb egészséges háztartási kellékeket is.
Nézz be hozzánk, hiszen mi is megajándékozunk téged, most minden rendeléshez ajándék szappannal kedveskedünk!
www.dejavuvilag.hu

                        A legjobb karácsonyi meglepetés egy igazi kifinomult ízlésű nőnek?

Exkluzív álomfehérneműk!
Szettek, melltartók, bugyik, hálóingek, baby dollok, melyekben lenyűgözően nőies, finom és kecses lehet. Ezekben a darabokban a nő úgy válik szexissé, hogy közben megőrzi exkluzív báját és tekintélyét.
Válogass az Álomfehérnemű kínálatából, mert igenis számít, mit viselünk a ruha alatt.

Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy Te is megtalálod, amit keresel, legyen a cél akár csábítás, akár mindennapi viselet – meglátod, a kettő nem zárja ki egymást, válogass kedvedre!
Kerüljön az idén a fa alá egy igazi Álomfehérnemű!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top