Aktuális

Gyerekmolesztálót keresnek a rendőrök Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerint újabb gyermek ellen követett el szexuális erőszakot az a 20-25 év körüli fiatalember a főváros XIII. kerületében, akit december óta keresnek egy 10 éves gyerek molesztálása miatt – közölte csütörtök reggel honlapján a rendőrség.

A férfiról fotót és egy térfigyelő kamera videofelvételét is nyilvánosságra hozták a már korábban közzétett grafika mellett.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az ismeretlen férfi még december 19-én egy Frangepán utcai társasházban a liftnél megfenyegetett, majd molesztált egy 10 éves gyereket. Mivel megzavarták, elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerint feltehetően ugyanez a férfi fajtalankodott hétfőn kora délután a Petneházy utca egyik társasházában is. Követett egy kislányt, majd a házba lépve befogta a gyerek száját, megfenyegette, fajtalankodott vele, utána elmenekült.

A 20-25 év körüli férfi 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú. Szeme barna, rövid haja barna. A legutóbbi bűncselekmény elkövetésekor szürke-fekete színű, csíkos kapucnis felsőt, kék színű, bő szabású nadrágot és sötét árnyalatú cipőt viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy ha valaki felismeri a férfit, hívja a 06-80-555-111-es ingyenes telefonszámot, vagy a 107-es vagy a 112-es segélyhívó egyikét.

Te beszélsz a gyerekednek a szexuális erőszakról?

Nem? Pedig nagyon fontos lenne. A statisztikák szerint jóval nagyobb az esélye annak, hogy molesztálni fogják, mint annak, hogy történik vele egy baleset a közlekedésben. 10 praktikus tanács a hogyanra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top