Aktuális

Örökölhetsz Facebook-profilt a barátod halála után

Már sokszor felmerült, mi történik a Facebook-profilunkkal a halálunk után. Most itt a válasz: a profilunkon be lehet majd állítani (van, aki már be tudja), hogy ki kezelje az oldalunkat halálunk után.

Az örökösöknek lehetőségük lesz újabb posztokat közzétenni, profilképet és háttérképet cserélni, emellett új barátságokat is köthetnek Facebookon. Ez utóbbi kicsit hátborzongató szerintem. Ezentúl lehetőség lesz arra is, hogy a felhasználók még életükben úgy döntsenek, haláluk után töröltetni szeretnék személyes oldalukat. Az új funkciók elsőként az amerikai felhasználók számára elérhetők.

Megmarad az emlékoldal-funkció, amit az elhunyt szerettei kezdeményezhetnek, ha bizonyítani tudják a halálozást a közösségi oldalnak, például egy gyászjelentéssel.

Én már elkezdtem gondolkodni, hogy kit jelöljek meg Facebook-örökösömnek, de lehet, hogy inkább azt szeretném, hogy töröljék a profilom, és kész.

 

Örökölhetsz Facebook profilt a barátod halála után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top