Aktuális

Elrabolta gyermekét az anya

Gáspár Evelin Blanka gyermekét a nő szüleinél helyezte el a gyámhatóság. A fiatalkorú anya evvel nem értett egyet, és elrabolta a kislányát.

Február 23-án 13 óra körül a fiatal anyuka beállított a szüleihez, hogy a 4 hónapos kislányt, akit szintén Gáspár Evelin Blankának hívnak, vásárolni vigye. A nő apjának felügyeletével egy Kerepesi úti bevásárlóközpontba mentek, ahonnan a lány, az apa megtévesztésével, ismeretlen helyre vitte a gyermekét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nő ellen. A gyermek és az anya megtalálásához a lakosság segítségét kérik.

Gáspár Evelin Blanka körülbelül 150-160 centiméter magas, testalkata erős, szeme barna, haja barna, középhosszú. A cselekmény elkövetésekor világoskék farmernadrágot, fekete, térdig érő bőrcsizmát, vajszínű alapon kék kockás mintás felsőt, szürke pulóvert és vajszínű alapon fekete kockás mintás kabátot viselt.

Elrabolta gyermekét az anya

A négy hónapos Gáspár Evelin Blanka eltűnésekor rózsaszín babakezeslábast, rózsaszín nadrágot, rózsaszín kapucnis felsőt és rózsaszín sapkát viselt. Füleiben egy-egy, fülbelövésnél használatos, orvosi fémből készült, pont formájú fülbevalót viselt.

Elrabolta gyermekét az anya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top