Aktuális

Vasárnapi zárva tartás: itt a kiskapu!

A pályaudvarokon vagy a közeli benzinkutakon találhatnak megoldást a vasárnapi üzletbezárás okozta problémákra a boltok.

Az üzlethálózatok számára remek menekülési útvonal, s egyben új célterület lehet már a közeli jövőben minden vasúti pályaudvar és azok környéke, vagy akár a benzinkutak – írja a Blikk. A törvény értelmében ugyanis már bizonyos, hogy ezen a két területen is mentesülnek a zárva tartás kötelezettsége alól az üzletek. A MÁV-nál felkészültek arra, hogy a pályaudvarokon lévő ingatlanok rövidesen felértékelődnek a bolthálózatok számára, s már olyan benzinkutat is találtunk, ahol az eddigi shop helyére a Spar kerül.

A Hűvösvölgyi úti OMV benzinkútnál a töltőállomás shopját kitelepítették a parkolórészre egy konténerbe, s közben nekiálltak kibővíteni a kis üzletet. A konténerben a kutaknál megszokott italok, édességek kaphatók, március 25-től bővül a kínálat. Ahol csak megoldható, országszerte Spar üzlet települ az OMV kutakhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top