Aktuális

“Meglőttek”-szelfi – mi jöhet még?!

Kolléganőm a napokban sokkolt azzal, hogy a külföldi tinédzserek körében futótűzként terjed a temetésszelfi. Azaz úton a nagyi temetésére vagy már a búcsúztatás után feltétlenül fontos megörökíteni, hogy éppen milyen szettben szomorkodik a "gyászoló" kamasz. Ha ez nem lenne elég bizarr, most egy phoenixi férfi verte ki a biztosítékot.

Mi jöhet még? – ez volt az első gondolatom, miután megláttam a mai nap legbizarrabb, legelmebetegebb hírét. Egy phoenixi férfi, Isaac Martinez rosszkor volt rossz helyen. Egy férfi éppen az ő munkahelye közelében kezdett lövöldözni, és menekülés közben a szakácsként dolgozó Martineztől próbálta megszerezni a kocsikulcsait. A fiatal férfi azonban ellenállt és üvölteni kezdett, hogy mindenki meneküljön, támadója ekkor sebesítette meg fegyverével. A 20 éves férfit hátulról lőtték meg, a golyó pedig mellkasa bal oldalán távozott a testéből. Isaac, akiből csak úgy dőlt a vér, azonnal hívta a mentőket, mielőtt elájult volna… – így hangzana a történet folytatása egy normális világban. De sajnos nem ez történt.

A fiatalnak, akit most akár hősként is emlegethetnénk, az első dolga ugyanis nem az volt, hogy a mentőket tárcsázza, hanem hogy előkapja mobilját, gyorsan készítsen egy meglőttek-szelfit, majd azonnal posztolja közösségi oldalára.

Forrás: USA Today
Forrás: USA Today

Később a véres kórházi szelfi sem maradhatott ki a szórásból, részletes tájékoztatóval állapotáról. “A golyó hátulról fúródott belém, átment a vállamon és a mellkasi részen távozott. Ha egy kicsit feljebb vagy lejjebb talál el, akkor artériát ért volna vagy szétzúzhatta volna a lapockám. Úgyhogy ez egy csodálatos lövés volt” – írta.

Forrás: USA Today
Forrás: USA Today

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top