Aktuális

Megható levelet írt a pilótáknak egy utas

Az alábbi levelet egy Bethanie nevű nő írta annak a két pilótának, akik azt a járatot vezették, amivel biztonságosan hazautazott. A levelet a pilóták kollégája tette közzé a Twitteren. Önmagáért beszél.

Kedves pilóták, akik a gépet vezetitek, ami hazavisz,

A francia Alpokban történt közelmúltbeli tragédia fényében, ahol 150 szegény ember veszítette életét, úgy érzem, ki kell fejeznem együttérzésemet. A nap végén mindannyian csak emberek vagyunk, akik próbálunk túlélni az élet hullámvasútján.

Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen borzalmas esemény, mint ez, jobban érinti azokat, akiken olyan felelősség van, mint rajtatok, és néha talán egy kedves szó, egy véletlen, de szívből jövő, változtathat valamin. Remélem, továbbgyűrűzik majd, és terjeszti az együttérzést és a megértést.

Köszönöm, hogy hazavisztek! Köszönöm, hogy ilyen biztonságosan teszitek! Köszönöm, hogy lehetővé teszitek, hogy élhessem az életemet Spanyolországban, de a családommal is tölthessek időt Angliában! Azt, hogy most érezhetem az izgalmat, hogy viszontláthatom a családomat.

Remélem, ti is mielőbb viszontláthatjátok a családotokat. Nagyszerű repülőutam volt, és remélem, hogy nektek is.

Hatalmas dolgot tesztek, és ti vagytok az oka, hogy ma este mosolyogni tudok.

Vigyázzatok magatokra, és hirdessétek a szeretetet!

Szívélyes üdvözlettel,

Bethanie

Megható levelet írt a pilótáknak egy utas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top