Aktuális

Nyugati tér: elkezdődött a felújítás – képek

Nem tudni, milyen háborús filmet fognak forgatni a közeljövőben, de szívesen ajánlunk a készítők figyelmébe néhány helyszínt: Széll Kálmán tér, Nyugati tér, Margit körút, a Bécsi út környéke... De ne sírjunk, mert bár most nehéz (nagyon), legalább utána szebb lesz a főváros. #optimistacsütörtök.

Itt van! Megérkezett! Elkezdődtek a Nyugati tér felújítási munkálatai. A terézvárosi önkormányzat megígérte, nem akadályozza majd a közúti közlekedést, hogy az aluljáró egyes részein nem lehet gyalog átkelni, valamint áthelyezték a Nagykörúton közlekedő villamospótló buszok megállóját is.

Nyugati tér: elkezdődött a felújítás - képek

A látványtervek már elkészültek az új Nyugati térről, mi pedig egy listát is csatoltunk mellé, hogy minek örülnénk igazán.

Nyugati tér: elkezdődött a felújítás - képek

Épül-szépül a Széll Kálmán tér is. Vannak olyan emberek, akik a kezdetek óta nyomon követik az ottani, bombariadókkal tarkított felújítást. Egy kamera 2 hónapja kint van a tér felett, és tulajdonosa folyamatosan megosztja az építkezés pillanatait. Íme a legújabb videó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top