Aktuális

Váratlan fordulat: a bíróság döntése ellenére elvitte Bora Boráról kisfiát az apa

Váratlan és fájdalmas fordulat történt a Bora Borán ragadt Nyíri-Kovács Patrícia ügyében. A bíróság döntése ellenére az apa elvitte a szigetről a gyereket.

Nem várt fordulat történt a kisfiával Bora Borán rekedt Nyíri-Kovács Patrícia ügyében. Patrícia édesapja az ATV Start című műsorában elmondta, az apának a bíróság rendelkezése értelmében június 25-én csütörtök délután kellett volna átadnia a kisfiút, ő azonban kivette a gyereket az iskolából, és feleségének jelezte, a szigetet is elhagyta – írja a HVG.

Váratlan fordulat: a bíróság döntése ellenére elvitte Bora Boráról kisfiát az apa

A kisfiú gondozását heti váltásban vállalták a szülők, egy hetet édesanyjával, egy hetet pedig apjával töltött, így fordulhatott elő ez a felháborító eset. Azt sem lehet tudni, a férfi hová utazott a gyerekkel.

A polinéz bíróság az elmúlt napokban az anya kizárólagos felügyeletére bízta a gyermeket. Egy korábbi döntés szerint ugyanakkor a 6 éves fiú csak akkor hagyhatja el Francia Polinéziát, ha mindkét szülő aláírta az erről szóló papírt. A bíróság utolsó döntésnek értelmében a nyolcezer fős Bora Borát anya és fia elhagyhatja és Tahitira költözhetnek, ahol a gyerek jó iskolába járhat, a nő pedig munkát vállalhat, amiből talán egyedül is el tudja tartani gyermekét.

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top