Aktuális

Egy szál fehérneműben állt ki az utcára az étkezési zavarból kigyógyult nő – videó

Azokért állok ki, akiknek valaha voltak étkezési zavaraik vagy önértékelési problémáik, mint nekem – fogalmazott a bátor nő.

Egy brit nő, Jae West a minap egy szál fehérneműben, bekötött szemmel állt ki egy forgalmas utcára London központjában. Arra kérte a járókelőket, hogy rajzoljanak egy szívet a testére, ha támogatják a táplálkozási rendellenességekkel, illetve önértékelési problémákkal küzdőket. Egykor ő maga is ezektől a zavaroktól szenvedett, ám legyőzte őket.

Az akció elején persze nagyon izgult, és attól félt, hogy nevetségesnek fogják tartani. Azonban ahogy mind többen léptek oda hozzá, és sorra gyűltek a szívek a testén, egyre magabiztosabbnak érezte magát.

“Lenyűgöző amit csinálsz” – mondta neki egy férfi. “Ez egy nagyon erős üzenet. Bátor vagy” – jegyezte meg egy másik járókelő. Jae számára mégis az volt a legmeghatóbb pillanat, amikor hallotta, amint egy apa elmagyarázza a gyerekeinek, hogy mit csinál, és mennyire fontos az, hogy mindenki szeresse önmagát és a testét, amit kapott.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top