Aktuális

11 dolog, amit imádok az őszben

Senki ne kapjon a szívéhez, az ősznek igenis vannak komoly előnyei. Hogy csak egyet mondjak: eltakarodik végre a kibírhatatlan kánikula. De egy csomó más dolgot is lehet szeretni benne.

Legyünk őszinték, a nyarat szeretni nem nagy kunszt. Szünet a suliban, napsütés, tengerillat, nagy nyaralások, kerti partik, óriási bulik szezonja. Én is szeretem nagyon, de az utóbbi pár évben az őszt is legalább ennyire értékelem, ha nem jobban. Valószínűleg azért, mert már nem rettegek annyira a változástól és főként az elmúlástól, mint korábban. Emlékszem, gyerekkoromban is vártam a szeptembert, elvarázsoltak az új tanszereim, a színes bekötő papírok és az új tankönyveim illata. És jó volt hónapokig tartó kihagyás után felvenni a fonalat az osztálytársaimmal, s ott folytatni a játékainkat, ahol júniusban abbahagytuk. De az első sulihét után persze már visszasírtam a vakációt.

Felnőtt fejjel és jócskán túl a harmadik ikszen már más dolgok miatt, de ugyanúgy örömmel várom az őszt. Elmondom, szerintem mi a jó benne:

A párás reggelek

via GIPHY

A buja színek

via GIPHY

Búcsú a tikkasztó hőségtől

via GIPHY

Megint jólesik forró teát kortyolni

via GIPHY

Színes, meleg zoknit húzni

via GIPHY

Jönnek a szüreti mulatságok és a borfesztiválok

via GIPHY

Kezdődik a sütőtökszezon

via GIPHY

Jön a kedvenc tévésorozatom új évada

via GIPHY

Újra jólesik forró vízzel lezuhanyozni

via GIPHY

Meg fűtött jógaórákra járni

via GIPHY

És mire kettőt pislogunk, csomagolhatjuk a karácsonyi ajándékot

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top