nlc.hu
Aktuális
Szerelmes lett, ezért szökött el a 14 éves Tímea

Szerelmes lett, ezért szökött el a 14 éves Tímea

A 14 éves Tímea még levelet is írt szüleinek és testvérének, amiben azt kérte: ne keressék őt. A család azonban azonnal a rendőrséghez ment, hogy megtudják, miért tűnt el a lány, akit most megtaláltak.

A Blikknek nyilatkozó anyuka elmondása szerint Tímea nagyon jó kedélyű volt szeptember elsején. “Elmentünk bevásárolni sulikezdésre, igazi csajos nap volt. Majd másnap este elment a barátnőjéhez. Onnan chatelt valakivel. Este hazajött, de nagyon furcsán viselkedett, egyből bement a fürdőszobába. Reggelre eltűnt itthonról, csak a búcsúlevelet hagyta hátra.”

A lap szerint Tímeát látták, ahogyan hajnalban beszállt egy házuk előtt várakozó kocsiba, ami aztán elhajtott a lánnyal. A család szerint Timi összebarátkozott egy külföldi fiatalemberrel, aki Budaörsön lakik. Eltűnése előtt néhány nappal a lány ennek a fiúnak a bátyjával találkozott, ezért az édesanya megpróbálta elérni a fia­talembert, aki azonban nem akart segíteni.

“Miután a rendőrségen bejelentettük a lányom eltűnését, és felvették a jegyzőkönyvet, hazamentünk, és információkat gyűjtöttünk a fiatalemberről, aztán visszasiettünk a kapitányságra. Ott azonban már nem foglalkoztak velünk” – panaszolta a Blikknek az anya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top